Svenskt Kosttillskott och bloggares värdelösa liv & Tid 1

Den senaste tiden har många nåtts av budskapet om att ”Svenskt Kosttillskott” erbjuder bloggare att få testa Kosttillskott gratis. Läs nedan så kan du se hur det kan se ut. Det är dock inte vi på Svenskt Kosttillskott utan en annan med samma namn.

Svenskt Kosttillskott
Svenskt Kosttillskott

Vill du prova produkter helt gratis!?

Svenskt Kosttillskott söker bloggare som vill testa deras produkter gratis.

Anmäl ditt intresse i formuläret här: Gratis produkter till bloggare

Svenskt Kosttillskott kommer sedan att kontakta dig om du blivit utvald. Då får du vara med och önska vilken produkt som just du vill prova.

Svenskt Kosttillskott har ett brett sortiment med över 7000 lagerförda produkter.

Hoppas du vill vara med!

Med vänlig hälsning

Svenskt Kosttillskott”

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

Vi här på Svenskt kosttillskott vill med skärpa infoga att det inte är vi på Svenskt Kosttillskott som ligger bakom kampanjen utan ett företag som kallar sig för Svenskt Kosttillskott alltså inga kvalitetsbloggare om och kring Svenskt Kosttillskott ligger bakom kampanjen, vilken snarare kan vara till för att manipulera fram länkar från dem för att synas bättre i sökresultatet.Svenskt Kosttillskott

Läser man sedan vidare i länken så framkommer det att du måste arbeta för att få något (då är det väl inte gratis eller? Får man gratis pengar av arbete så kallas det nog arbete, eller?) Så läs nog du MÅSTE faktiskt arbeta för att få något och då kan det väl ändå inte vara gratis. Vart tog logiken vägen?

Svenskt Kosttillskott

”Prova kosttillskott gratis med Svenskt Kosttillskott

Svenskt Kosttillskott söker bloggare som vill testa och blogga om våra produkter.1) När du provat din produkt så måste du skriva ett unikt blogginlägg på minst 350 ord. Det kan exempelvis vara en recension, ett recept eller ett vanligt blogginlägg.

2) Du ska antingen länka till artikel, produkt eller kategorisida i ditt inlägg. (Eller enligt instruktion)

3) All kontakt sker över mail. Vi kommer kontakta dig om du blivit utvald.

Om Svenskt Kosttillskott:
Sedan 2005 har Svenskt Kosttillskott försett kunder över hela Sverige med högkvalitativa kosttillskott. Vår fokus sedan start ligger på kundvård, snabba leveranser och låga priser. Detta har gjort oss till ett marknadsledande företag inom kosttillskott. Vi fokuserar huvudsakligen på svenska och europeiska varumärken, men har även ett brett utbud av amerikanska produkter. Vår uppfattning är att kosttillskott inte bara är till för personer som tränar på elitnivå. Oavsett vilken idrott du utövar eller vilken målsättning och träningsnivå du har, ska du finna de produkter du behöver hos Svenskt Kosttillskott. ”

Något man måste jobba för och dessutom är tvungen att länka till är inte gratis, om inte tiden som man lägger ner är helt värdelös, men först då blir det gratis….

Svenskt Kosttillskott och bloggares värdelösa liv & Tid fortsätter i avsnitt 2 av : Svenskt Kosttillskott och bloggares värdelösa liv & Tid.

———————-

Svenskt Kosttillskott

Rätt perspektiv?

Svenskt Kosttillskott

Rätt ord till bilden eller försvann något i översättningen?

-Detta meddelande i saklig och informativ ton var dock helt gratis att läsa!

 Passa på att köp Kosttillskott när de är som billigast vilket Flera bloggare berättade om Whey, Proteinpulver,

Whey Proteinpulver. Det blir billigare i längden, och så slipper ni ha någon som påstår att er tid och ert arbete är värdelöst. (på ett väldigt konkret men ändå indirekt vis)

Whey 80 Proteinpulver

Whey-80

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s