Eat Right – Svenskt Kost som Tillskott i Hong Kong

…. Se även ett längre reportage från Hälsokostbutik

Ja, nu är det ett faktum, att Svenskar på vift i Hong Kong verkligen kan få sig lite svensk hälsosam kost och inte bara kosttillskott. För fitness och gyminstruktören Martin Lorentsson driver sedan flera år tillbaka sin restaurant Eat Right och låter de stressade Hong Kongborna att prenumerera på maten via Food Programme som drivs av just Eat Right

Right?

 

Hänger du me, i så fall är det bra bara de.

food programme från Eat Right

Svenskt Kosttillskott i flera smaker, vilket food programme faller dig bäst på tungan, när du är i Hong Kong och snabbt hastar in i Soho, eller dvs. området söder om Hollywood road.

Där står fitness experten redo med sin stab för att göra nyttig och fräsh mat till den som är medveten om att till viss del bestämmer över sin hälsa helt och hållet själv. Även Catering har hos spotlife har skrivit om Eat Right och Food Programme.

 

 

Martin Lorentsson Hälsokost restaurant

Martin är inte en expert som är ute och cyklar så ofta utan tvärtom är han väldigt insatt i det han gör och tillbringar en hel del tid med både spinning och att komponera spännande rätter till sina klienter i Honh Kong’s Jet set såväl som till vanliga kinesiska gästarbetare som vill ha något nyttigt och gott med sig hem till frugan i Macau’s förorter.

 

Vi passare dessutom på att testa lite om detta kan bli vår nya header eller övre huvudbild till vår sida om svenskt kosttillskott, vad tycker du?

 

Food Programme

 

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s